O víkendu 20.-21.5. hrály všechny naše kategorie

Dorost se utkal se Slovanem Hranice a vyhrál 6:3, přičemž kluci (Mazanec, Holub, Přadka, Turský) nepustili družstvu jediný bod a děvčata (Mašková, Paskerová), které měly opravdu těžké soupeřky, prohrály dvouhry i čtyřhru. Družstvo poprvé reprezentovala Daniela Paskerová, která i přes prohru zvládla první zápas v závodním tenise skvěle :-).

Družstvo dospělých hrálo svůj třetí zápas ve Frýdku-Místku a po velkém boji vyhráli 5:4. Velkou zásluhu na tom měly dívky, které všechny vybojovaly 3 body a další body přidali Padušak ve dvouhře a Bezděk s Padušákem ve čtyřhře.

Družstvo babytenisu hrálo ve Studénce a prohrálo 2:8. Přestože tyto výsledky nevypadají dobře, jsme plní optimismu, protože jsme v této kategorii nejmladší. Děti opravdu tenisově rostou. Jsou zápas od zápasu lepší. Máme první cenné vítězství ve čtyřhře (Šajer, Šindler) a dvouhru vyhrál Ondřej Peterek – pro tohoto hráče je to už třetí výhra.

Co se týče družstva mladších žáků, tyto čekal v neděli velice těžký úkol. Sehrát v jeden den dvě utkání. První soupeř byl SK Lama a druhý Hranice. Tato družstva jsou první a druzí v naší soutěži. Bohužel jsme oba zápasy prohráli. A to 2:7 s Lamou a 3:6 s Hranicemi. Ale každý zápas skončil to velmi těsně a po velkém boji. Dominik Witos prohrál oba singly ve třech setech, Dostálová Ema, taky prohrála až ve třech setech a ostatní hráči měli velmi těsné výsledky. Družstvo reprezentovali tito hráči: Witos, Rubáč ,Richtár, Pavel, Janošová, Hrbáčova, Dostálová. Z mladších žáku bych chtěl určitě pochválit Katku Hrbáčovou, která přestože prohrála, předvedla velice pěkný a bojovný tenis.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *